Tuotteet ja palvelut

Visuaalista erikoisosaamista saatavilla järkevin hinnoin: Meillä on vahva visuaalinen taito, innovaatiokyky ja osaaminen, jolla saamme yrityksenne ilmeen loistamaan. Tarjoamme graafisen suunnittelun ja erilaisten kuvitustöiden palvelua niin digimaailmaan, kuin prittimediaankin. Teemme logoja, kuvituksia, mainoksia, bannereita ja vaikka sarjakuvan yrityksesi tuotteista tai osaamisesta. Soita ja kerro mitä sinulla mielessäsi, niin me autamme idean viimeistelyssä: 044 242 7747.

Olemme modernien internet-teknologioiden erityisasiantuntijoita ja osaajia. Olemme toteuttaneet useita pieniä ja suuria verkkosovellus- ja kotisivuprojekteja, mutta yrityksemme päätekeminen keskittyy otsikoiden: tutkimus, robotiikka ja analytiikka alle. Jos olet esim. kotisivuja vailla, ole meihin yhteydessä. Samalla saat asiantuntijapalveluita miten kotisivusi löytyvät hakukoneissa (SEO, SEM), miten luodaan tehokas internet-näkyvyys ja miten seurataan ja kehitetään sivustoa.

Tutkimus

  • Teemme asiakkaillemme erilaisia markkina- ja internet-tutkimuksia. Tuotamme asiantuntijapalveluita 18 vuoden kokemuksella. Tällä hetkellä asiakkaamme ovat pääosin rakennusalan, biotekniikan ja finanssialan sektoreilta.

Robotiikka

  • Olemme juuri julkaisseet Frogiti konseptimme. Etsimme parhaillaan referenssiasikkaita. Frogiti on palvellut yrityksemme sisäisessä käytössä jo vuosia. Lue lisää

Analytiikka

  • Tuotamme verkkoanalytiikan palveluja Story Me -konseptillamme. Lue lisää