Tuotteet ja palvelut

Robotiikka

  • Frogiti AI on tekoälyyn pohjautuva robotiikka-alustamme, jonka olemme kehittäneet edellisen kuuden vuoden aikana.  Frogiti pystyy palvelemaan esimerkiksi asiakasrajapinnassa asiakaspalvelijan roolissa ja se ymmärtää sille syötetyn tekstin kontekstin. Frogiti ei siis ole pelkästään kysymys/vastaus-pohjainen hakukonemainen robotti, vaan se pystyy liikkumaan erilaisissa aihepiireissä ja porautumaan asiakkaan ongelmaan ratkaisuun asti. Frogiti osaa analysoida viestien tunnetilan ja erilaisten aihepiirien avulla se voi ratkaista monimutkaisiakin ongelmia. Robotissa on myös sisäänrakennettu bottikuiskausjärjestelmä, jonka avulla voidaan kuiskata vastaus ihmisen toimesta käyttäjän käyttöliittymään asti. Samalla robotti muistaa kuiskatun asian, kun käyttäjät seuraavaksi kysyvät samankaltaisen kysymyksen.
  • Frogiti pystyy myös moneen muuhunkin asiaan, kuin pelkästään asiakaspalveluun. Meillä on menossa tällä hetkellä useita tutkimusprojekteja, joissa hyödynnämme Frogitin digitaalisia aivoja. Lue lisää

Lue lisää Frogitin juuri valmistuneesta verkkopalvelusta

Tutkimus

  • Teemme asiakkaillemme erilaisia markkina- ja internet-tutkimuksia. Tuotamme asiantuntijapalveluita 18 vuoden kokemuksella. Tällä hetkellä asiakkaamme ovat pääosin rakennusalan, biotekniikan ja finanssialan sektoreilta.

Analytiikka

  • Tuotamme verkkoanalytiikan palveluja Story Me -konseptillamme. Lue lisää

Graafinen suunnittelu, animaatio ja sisällöntuotanto

Kerro, mitä sinulla on mielessäsi ja tehdään siitä totta. Lähetä viestiä osoitteeseen: support (a t) frogiti.com

Vahvuutemme on erilaiset kuvitustyöt, 3d-animaatio, logot, bannerit ja internet-mainokset. Tuotamme myös sisältöä erilaisiin julkaisuihin ja verkkosivuille. Kysy lisää!