Story Me

Story Me Web Analytics

Strory Me Web Analytics

 

Story Me on täydellinen paketti analytiikka- ja SEO-/SEM -konseptistamme, jota toteutamme asiakkailemme palveluna. Se sisältää säännöllisen asiakaslähtöisen ja helposti ymmärrettävän analyysin kotisivujenne tai verkkopalvelunne tilasta – jopa yhdellä silmäyksellä.

Vaatimukset palvelun hankkimiseen:

  • Sivustoltanne tai verkkopalvelustanne kerätään kävijätietoa esim. Google Analytics.
  • Titaani Verkkopalvelut saa lukuoikeuden kävijäseurantaanne (se onnistuu helposti esim. Google Anlytics:ssa lisämäällä sähköpostioitteemme käyttöoikeushallinnassa)

Jos yrityksenne sivuista ei kerätä vielä kävijätietoa, me autamme sen kuntoon kaikille Story Me asiakkaillemme.

Palveluun sisältyy myös suora yhteys analyytikkoomme, joka auttaa kaikissa kysymyksissänne. Voitte käydä analyysin läpi verkkopalvelustanne aina silloin kuin teille parhaiten sopii.
Soita myyntiimme: 045 23 16 476
tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: info (at) titaani.net

Palvelun kuvaus

Vain yksi silmäys näyttää sivustosi tilanteen viikoittain – sitten kerromme tositarinat sivustosi tärkeimmistä kehityskohteista

Story Me –verkkopalvelu perustuu REAN-mittaristoon, joka kertoo viikoittain meneekö sivustollasi hyvin, keskiverrosti vai huonosti – ja tietysti  kaikki nyanssit siltä väliltä. Yrityksenne ei tarvitse kahlata vaikeatajuisia graafisia kuvaajia lävitse, joiden tulkinta voi olla moniselitteistä ja tyhjänpäiväistä.

Story Me verkkopalvelu perustuu keskeisiin mittareihin, joiden tavoitteet voidaan asettaa itse, tai ne voidaan ottaa viime vuoden tavoitteista kirittämällä ne halutulla prosentettiyksiköllä. Palvelumme perustuu alan vahvimpaan web-palveluosaamiseen ja näemme, että kaikella mittaamisella on oltava tarkoitus. Mittaristo kertoo yhdellä silmäyksellä kuinka yrityksellänne menee verkossa – hyvin vai huonosti.

REAN-mittareiden lisäksi raportoimme aina myös havaintomme kirjallisesti, sekä asiakkaan halutessa myös suullisesti esim. videoneuvottelun kautta. Havaintojen lisäksi raportointimme sisältää mahdollisia korjaus- tai muutosehdotuksia, joilla sivuston kehitystystä ja asiakkaiden saavutettavuutta voidaan parantaa. Raportointiväli on viikoittain tai kuukausittain asiakkaan tarpeen mukaan.

Mittaristo käy läpi syväluotaavan läpileikkauksen sivustosi kaikilta keskeisiltä alueilta Analytics -työkalusi keräämästä datasta, jonka lisäksi analyytikkomme kertoo viikottaista tositarinaa sivustosi kehittymisestä, mahdollisuuksista ja tarvittavista toimenpiteistä. Jos yrityksellänne ei ole omaa osaamista sivustosi kehittämisessä, niin ei hätää, meiltä löytyy vahva n. 20 -vuotinen osaaminen myös siihen.

Mutta mikä on REAN …?

Reach, Engage, Activate, Nurture

REACH Sisältää millä eri tavoin ohjaamme liikennettä sivustolle, tai verkkopalveluun ja miten kävijät löytävät tarjontamme
ENGAGE Sisältää kuinka kävijät saadaan pysymään sivustolla ja kuinka he ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa.
ACTIVATE Sisältää kaikki sivustolla olevat aktivaatiot joita kävijä voi tehdä, ja jotka haluamme hänen tekevän.
NURTURE Sisältää mittarit  joilla mitataan miten henkilö saadaan palaamaan takaisin tekemään haluttu aktivaatio.

Titaani Verkkopalvelut tarjoaa Story Me Web Analytics -palvelua kaiken kokosille yrityksille. Asiakkaitamme ovat tällä hetkellä, finanssi-, kiinteistövälitys-, pienteollisuus-, energia- ja maatalousalan yrityksiä – jo pian kolmannen vuosikymmenen asiakassuhteella.


Myynti: 045 23 16 476


Autamme kaikessa liittyen verkkosivuihin ja web-palveluhin

Meillä on n. 20 -vuoden kokemus verkkopalveluiden ja kotisivujen kehityksessä ja ylläpidossa. Ole meihin yhteydessä, niin katsomme parhaat ja modernit ratkaisut, jotka sopivat juuri teidän yrityksellenne.