Frogitin verkkopalvelu on valmis – katso pieni maistiaisvideo

Kovan puurtamisen ja työn tuloksena olemme saaneet valmiiksi Frogitin verkkopalvelun, jonka voimme ylpeänä esitellä maailmalle lähiaikoina. Oheisella videolla on pieniä makupaloja Frogitin käyttöliittymästä ja sen perusominaisuuksista.

Frogitin opettaminen on helppoa. Sille tarvitsee vain syöttää kysymyksiä ja vastauksia. Tekoäly ja kehittyneet algoritmit pitävät huolen siitä, että käyttäjä tulee ymmärretyksi jopa pienistä kirjoitusvirheistä tai murresanoista huolimatta.

Frogiti on vieläkin enemmän – sen saa ymmärtämään keskustelun kontekstin. Frogitin tehokkaiden työkalujen avulla voidaan keskustelua hallita ja johdattaa sen tarvitsemiin suuntiin ja tämä mahdollistaa esimerkiksi vaikeidenkin ongelmien ratkaisun, joita chatissa voi esiintyä tai joita voidaan antaa robotin hoidettavaksi asiakaspalvelussa.

Chatbotin käyttöönotto voi tapahtua monella tavalla. Kun alkuun on syötetty muutama yleisin kysymys, joita chatissa voisi ilmetä, voidaan jatkossa opettaa robottia asiakkaalta tulleiden kysymyksien kautta vaikkapa kuiskaamalla ne reaaliajassa. Asiakas saa heti vastauksen ja robotti oppiin uuden tietotaidon heti seuraavaa tilannetta varten.

Koska Frogiti on robotti  ja vastaa tarkasti ja hyväntuulisesti sille opetettuihin kysymyksiin, on tärkeää huolehtia, että vanhentunut tieto ei pääse robotin kertomana asiakkaalle. Tätä varten jokaisella vastaukselle on mahdollista asettaa niin sanottu “viimeinen käyttöpäivä”.

Kaikkea robotille opetettua sisältöä on luonnollisesti myös mahdollista päivittää ja poistaa. Meille on tärkeää, että robotin päivittäminen ja käyttäminen on helppoa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *