Robotiikka kuuluu kaikille

Titaani Verkkopalveluiden visio alusta alkaen on ollut, että robotiikka kuuluu niin suurille, kuin pienillekin yrityksille. Tämän vuoksi kehitimme chatbotti Frogitille verkkopalvelun, josta jokainen löytää omaan käyttötarpeeseen sopivan palvelupaketin. Verkkopalvelun avulla robotin opettaminen ja hallinnointi on superhelppoa.

– Toivomme, että pienyrittäjät tarttuvat tähän tilaisuuteen ja löytävät chat-robotista tehokkaan työkalun boostaamaan asiakaspalvelua ja myyntiä, sanoo yrittäjä Susanna Kortström.

Frogitin verkkopalvelun työkalupakista löytyy myös live-kuiskaamisen mahdollistava työkalu.  Varsinkin käyttöönottovaiheessa siitä voi olla suuri apu, kun tietämystietokanta on vielä pieni. Live-kuiskaaminen tarkoittaa sitä, että jos chatbot ei vielä löydä käyttäjän kysymykseen vastausta, verkkopalvelun konsoli antaa merkkiäänen ylläpijälle ja ylläpitäjä voi vastata kysymykseen kuten live-chatissa. Samalla vastaaminen antaa uuden tietotaidon myös robotille. Käyttäjä puolestaan näkee tämän vain pienenä viiveenä.

– Frogitissa reaaliaikainen kuiskaaminen on siitä merkittävä ominaisuus, että  samalla kun kirjoittaa asiakkaalle vastauksen, jota robotti ei vielä tiennyt, niin tulee opettaneeksi botille uuden asian. Tavanomaisessa live-chatissa joutuu vastaamaan samoihin kysymyksiin uudelleen ja uudelleen,  mutta Frogitin robotin opittua kuiskauksesta vastauksen, se osaa seuraavalla kerralla vastata saman kaltaiseen kysymykseen asiakkaalle itse, Susanna hehkuttaa.

Täysin kotimaista Frogiti chat-robottia pääsee testaamaan verkkopalvelussa. Robotista ja uudesta verkkopalvelusta voi tiedustella Susannalta numerosta  045 23 16 476.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *