Robotti automatisoi rutiineja, simppeli esimerkki, RPA Hello World

Robotiikasta kilpailukykyä

Kaiken kokoisista yrityksistä löytyy rutiineja ja työnkulkuja, jotka vievät yrityksen kallista aikaa, kun arvokkaan potentiaalin voisi suunnata muuhunkin, kuten yrityksen kehittämiseen. Rutiinitkin on silti tehtävä.

Ohjelmistorobotti on paradigma automaatiolle. Robotic process automation (RPA) suorittaa nopeasti ja tarkasti monia työasemaprosesseja, joihin ihmisiltä on mennyt aikaisemmin paljon aikaa ja vaivaa. Robotti on nopea ja se ei tee virheitä. Se ei kuitenkaan korvaa ihmistä, mutta on parhaimmillaan meille mitä hienoin työkaveri ja vapauttaa ihmisen työpanoksen merkittävämpään työhön.

Esimerkkinä voidaan mainita eräs netistä löytynyt case study, jossa Afrikan suurin pankki automatisoi 20 päivän työt viiteen minuuttiin. Tällä operaatiolla rahaa ja aikaa säästyi merkittävästi. Robotiikka ei ole kuitenkaan tarkoitettu vain suurille yrityksille, vaan tänä päivänä kaiken kokoiset yritykset voivat hyödyntää ohjelmistorobotiikan mahdollisuuksia. Titaani Verkkopalvelut on yritys, jossa työskentelee ihmisiä ja robotteja. Voimme auttaa kaiken kokoisia yrityksiä prosessien automatisoinneissa tai vaikka vain alkuun pääsemisessä.

Oheisessa videossa teen helposti lähestyttävän Hello World -tyyppisen esimerkin, joka kertoo myös aiheeseen vähemmän perehtyneille mistä tässä on kysymys. Videon putuus on 4:45 minuuttia.


Jos kiinnostuit RPA:n mahdollisuuksista, ole ihmeessä meihin yhteydessä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *